Veiligheid & beveiliging

Uw veiligheid is voor ons net zo belangrijk als het voor u is. Daarom zijn wij constant op onze hoede voor frauduleuze aanbiedingen. Het blijft moeilijk om frauduleuze aan- of verkoopbedoelingen te detecteren. Daarom hebben we enkele tips voor u verzameld, om in gedachten te houden tijdens het handelen op Tradus

Onthoud dat Tradus een online marktplaats is, waar gebruikers advertenties kunnen plaatsen. De transactie tussen een verkoper en een koper staat volledig los van enige betrokkenheid van Tradus en wij hebben geen rol in het faciliteren van de transactie met betrekking tot aanbiedingen die op de website gepubliceerd zijn. Tradus stelt de infrastructuur ter beschikking die door externe gebruikers gebruikt wordt voor het plaatsen van hun advertenties en initieert of selecteert niet de ontvanger van de informatie die door gebruikers via zijn netwerk wordt verzonden, noch selecteert of wijzigt hij de informatie die in dergelijke transmissies wordt verzonden. Tradus is geen partij en ontleent geen winst aan transacties tussen partijen waarvoor advertenties op Tradus zijn geplaatst.