Ik wil fraude rapporteren

Uw veiligheid is van groot belang voor ons. Dat is waarom wij ons dagelijks inspannen om Tradus veilig en professioneel te houden.
We zijn dankbaar dat we gebruikers zoals u hebben die advertenties of gebruikers rapporteren om ons platform veilig te houden voor echte handelaren.

Wanneer u een verdachte publicatie of gebruiker waarneemt:
Vult u alstublieft dit contactformulier in en stuur ons de URL van de advertentie of het verkopersprofiel.

Wij zullen deze rapporten zo snel mogelijk verwerken.

Kijk ook naar onze veiligheidstips voor extra advies bij het handelen.