Hvordan bliver svartiden beregnet?

En sælgers svartid bliver beregnet som et gennemsnit af de 90 % hurtigste mailsvar på de beskeder, vedkommende har modtaget inden for de seneste 180 dage, op til den sidst modtagne mail. Er det eksempelvis den 10. august, og sælgeren modtog den seneste mailbesked den 1. august, så vil sælgerens svartid basere sig på beskeder, som han eller hun modtog i de 180 dage, der gik forud for den 1. august.

Hvis en sælger har modtaget under ti mailbeskeder inden for denne periode, bliver vedkommendes svartid baseret på gennemsnittet af de seneste ti modtagne beskeder. Hvis en sælger har modtaget under ti mailbeskeder i alt, bliver hans eller hendes svartid baseret på gennemsnittet af alle beskeder, vedkommende har modtaget i det hele taget.