Om os

Om os Det er dejligt at møde dig! Vi er TRADUS – din smartere globale markedsplads for tungt maskineri. Vi forbinder professionelle sælgere med seriøse købere af brugte kommercielle køretøjer og tidligere ejet tungt maskineri. Find ud af, hvordan vi sparer vores medlemmer tid og penge, samtidig med at vi booster deres synlighed i og udenfor Europa.

Stor international rækkevidde

TRADUS er en del af OLX-gruppen, et netværk af førende klassificerede platforme på 45 markeder. Denne gruppen omfatter mærker som OLX, Otomoto, Autovit, Avito, Letgo, Dubizzle, Storia, Stradia og mange andre. OLX-gruppen skaber nem forbindelse via internettet eller mobilen mellem mennesker, der vil købe, sælge eller udveksle brugte varer eller tjenester. Hver måned genererer hundreder af millioner mennesker over hele verden over 1,9 milliarder besøg, 37 milliarder sidevisninger og 54 millioner annoncer på OLX-gruppens online markedspladser.

Inteligente værktøjer og data

Både sælgere og købere har mange værktøjer og et væld af oplysninger til deres rådighed på TRADUS: Vores unikke TRADUS Markedsværdi:

-værktøj hjælper købere med at finde det rette udstyr til en fair pris, og sælgere med at forbedre deres prisstrategi. Dets intelligente algoritme sammenligner priser ved hjælp af tusindvis af attributer

– så du slipper for det. Regulære, dybdegående oplysninger giver både sælgere og købere et overblik over markedsdynamikken

– f.eks. hvilke køretøjer sælger mest, interessante pristendenser og de mest købende markeder. Beskeder om Lignende tilbud giver køberne besked, når en ny vare, der matcher deres søgekriterier, sættes til salg.

... og vi arbejder hårdt på mange flere løsninger for at gøre det nemmere og mere gennemsigtigt at handle hver dag!

Seriøs forretning

Alle sælgerkonti godkendes af vores professionelle salgsteam for at sikre, at det kun er reelle annoncer, der slås op. Det giver dig som køber en sikkerhed for at handle med en fair og betroet sælger. Vores købere opretter også deres egen konto – så sælgere kun modtager tilbud fra seriøse kandidater. Takket vores beskedsystem er der ingen, der længere behøver at gå glip af en god handel!

Gør forretning til hver en tid over alt

Ikke på kontoret, men tilgængelig – takket være vores praktiske TRADUS-app. Hent den gratis app i dag fra App Store eller Google Play. Se, hvor nemt det er at handle med kommercielle køretøjer og tungt maskineri, hvor end du er.

Er du klar til en handel?

Uanset om du køber eller sælger, er TRADUS den smarteste måde at gøre det på. Er du på udkig efter et brugt køretøj eller en maskine? Tilmeld dig her for at få hurtigere søgemuligheder og direkte kontakt til sælgere. Vil du sælge din lagerbeholdning på en smartere måde? Se fordelene ved vores managementsystem for annoncer TRADUS PRO!