Om os

Tradus er en global markedsplads for brugte kommercielle køretøjer og brugt udstyr. På Tradus kan du sammenligne brugte maskiner og køretøjer fra hele verden. Vi hjælper dig med at finde det rette udstyr til jobbet og til den rette pris. Hvis du har udstyr til salg, hjælper vi dig med at finde nye købere gennem vores verdensomspændende netværk. Den globale eksponering af vores platforme vil fremskynde dit salg. Kontakt os gerne og vi vil hjælpe dig med at få dit lager publiceret. Vi glæder os til at støtte dig!

Tradus er en del af OLX Group, et netværk af førende annonceplatforme i 45 markeder, inklusive varemærker som OLX, Avito, Letgo, Dubizzle, Storia, Stradia med flere. OLX Group forbinder mennesker der køber, sælger eller bytter brugte varer og tjenester ved at gøre det hurtigt og nemt for alle at opslå et tilbud ved hjælp af deres mobiltelefon eller computer. Flere hundrede millioner mennesker rundt om i verden genererer mere end 1,9 milliarder månedlige besøg, 37 milliarder månedlige sidevisninger og 54 millioner tilbud hver måned på OLX Groups online markedspladser.

Hos OLX tror vi på at vi kan gøre verden til et bedre sted: OLX forbedrer folks liv ved at bringe dem sammen for udbytterige handler. Sælgere kan nemt tjene ekstra penge ved blot at opslå varer som de ikke længere har brug for - dermed giver de køberne mulighed for at finde varer af høj værdi til overkommelige priser.