Jeg ønsker at rapportere svindel

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor arbejder vi dagligt for at holde Tradus sikker og professionel.
Vi er taknemmelige for at have kyndige brugere som dig, der rapporterer annoncer eller brugere for at holde vores platform sikker for rigtige handlende.

Hvis du opdager et mistænkeligt tilbud eller bruger:
Udfyld venligst denne kontaktformular og send os webadressen på annoncen eller sælgerprofilen.

Vi vil gå videre med disse rapporter så hurtigt som muligt.

Tag et kig på vores sikkerhedstips her for ekstra vejledning til når du handler.