Hvordan begynder man at sælge?

Få købere fra hele verden til at finde dit lager og fremskynd dit salg.

Begynd at sælge nu!

Opret en konto og begynd at overføre dine tilbud. Udfyld blot denne kontaktformular og følg trinnene.

Du får adgang til vores portal for sælgere, hvorved du kan nyde følgende fordele:

Få kvalitetsleads
Hver gang du tilføjer nye tilbud, sender vi e-mails til købere der har vist interesse for lignende udstyr.

Find købere i nye markeder
Udnyt det eksisterende OLX-netværk med mange millioner aktive købere i Østeuropa, Rusland, Asien, Mellemøsten, Afrika og Latinamerika.

Udnyt det største online netværk
Tradus er en del af OLX Group. Med over 300 millioner månedlige brugere og 54 millioner tilbud er OLX Group den største markedsplads i verden. Millioner af sælgere i over 40 markeder bruger os til at hjælpe med at sælge deres produkter online.

Start selling here!