Jeg vil gerne modtage varsler om nye tilbud

Opdag nyligt tilføjede tilbud ved at anmode om vores varselsfunktion for lignende tilbud.

Denne funktion hjælper dig med at holde dig opdateret om nye tilbud på Tradus.

Oprettelse af varsler er nemt og baseret på hvad du kigger på på Tradus, når du anmoder om varslet.

Anmod blot om varsler på en tilbudsside eller på søgesider, hvor funktionen er tilgængelig.

Du kan anmode om ligeså mange varsler du vil. Oprettelse af en konto er påkrævet for at benytte varselsfunktionen. På denne måde har vi mulighed for kun at vise dig de tilbud du ikke har set endnu.

Når du anmoder, vil du begynde at modtage e-mailvarsler på daglig basis. Du kan stoppe varslerne i bunden af hver varselsmail.